Våra
glassar

Utöver ett basutbud av ekologiska året-runt-favoriter, hittar du hos oss alltid ett varierat utbud av säsongs-smaker. Spännande, ofta udda, och då och då utmanande glassar. Framtagna efter lust och infall, i takt och ton med säsongen.

Lägg därtill ett vårt sortiment av egentillverkad, ovanligt lyxig topping, och du förstår säkert varför vi på Triple Oh! säger att vi sysslar med ”dessertglass”.


=)

Chokladsorbet

Alltid

Triple
Oh!

Pistageglass

Pistage

Det är inte lätt att hitta ekologiska pistagenötter av fantastisk kvalitét. Eller för den delen att göra en glassmet från grunden på egenhändigt rostade, hackade och uppsaltade nötter, utan att det smakar fantastiskt. Så förlåt den här glassen, om den smakar odrägligt mulligt och malligt av riktig pistagenöt.

Svenskt Jordbruk
Vaniljglass

Oh! Oh! Oh! Vanilj

I vår vaniljglass använder vi ekologiska vaniljstänger som vi lagrar i gotländsk whiskey, torkar och gör vårt eget supermulliga vaniljsocker på. Ett jäkla meck, som vi hoppas ska landa på din tunga med ett lika ljudligt som instämmande ”Oh! Oh! Oh!”.

Svenskt Jordbruk
Vaniljglass

Lakrits & Viol

Meet ”Ballroom Licorice & Early Mornig Violet”. En vuxen och gryningsmättad glass att dansa tätt och slingrigt med. Full av karaktär och lite svår att kombinera med andra glassar. Men rikligt belönande för den som förstår att föra den rätt till munnen.

Hallonglass i en bägare