Våra
glassar

Utöver ett basutbud av ekologiska året-runt-favoriter, hittar du hos oss alltid ett varierat utbud av säsongs-smaker. Spännande, ofta udda, och då och då utmanande glassar. Framtagna efter lust och infall, i takt och ton med säsongen.

Lägg därtill ett vårt sortiment av egentillverkad, ovanligt lyxig topping, och du förstår säkert varför vi på Triple Oh! säger att vi sysslar med ”dessertglass”.


=)

Chokladsorbet

Alltid

Triple
Oh!

Pistageglass

Pistage

Det är inte lätt att hitta ekologiska pistagenötter av fantastisk kvalitét. Eller för den delen att göra en glassmet från grunden på egenhändigt rostade, hackade och uppsaltade nötter, utan att det smakar fantastiskt. Så förlåt den här glassen, om den smakar odrägligt mulligt och malligt av riktig pistagenöt.

Svenskt Jordbruk
Vaniljglass

Oh! Oh! Oh! Vanilj

I vår vaniljglass använder vi ekologiska vaniljstänger som vi lagrar i gotländsk whiskey, torkar och gör vårt eget supermulliga vaniljsocker på. Ett jäkla meck, som vi hoppas ska landa på din tunga med ett lika ljudligt som instämmande ”Oh! Oh! Oh!”.

Svenskt Jordbruk
Vaniljglass

Lakrits & Viol

Meet ”Ballroom Licorice & Early Mornig Violet”. En vuxen och gryningsmättad glass att dansa tätt och slingrigt med. Full av karaktär och lite svår att kombinera med andra glassar. Men rikligt belönande för den som förstår att föra den rätt till munnen.

Smaker
i
säsong

HALLON & TJÄRA

Vill du för ett ögonblick förvandlas till ett av barnen i en Astrid Lindgrensk sommarscen? Prova i så fall den här glassen! Och känn hur det plötsligt är högsommar, du sitter på en ångbåtsbrygga och dinglar med benen, samtidigt som du moffar i dig massor av färska hallon medan den lätta havsbrisen bråkar med den tunga tjärdoften om utrymmet i din lilla näsa...

VINBÄR & VINBÄR

Tryck ner så mycket riktiga vinbär i en sorbet som du någonsin bara kan, och den kommer ändå aldrig att smaka lika mycket vinbär som den här über-bäriga sorbeten. Hemligheten?? Använd även bladen på busken! Brygg ett te på dem, och mecka sedan ihop en saftig sorbetsmet på röda vinbär och svartvinbärsbladste. POW WOW!

ROSLAGSMJÖLK

Stolta över att all vår mjölk och grädde kommer från kossor som naturbetar har vi valt att döpa denna vår ”fior di latte” – mjölkens blomma – efter de fyra familjeägda KRAV-gårdar i Roslagen som ser till att ”våra” kossor käkar lika gott grönt, som den här glassen smakar naturligt fantastiskt.

Svenskt Jordbruk

SVENSK MELON

2023 behöver de svenska melonerna varken skördas i förtid eller åka långbåt från fjärran länder. 2023 odlar Mercello och Inge sina spritt språngande svenska meloner på sin ekologiska gård i Ugerupsdal. Och vill du veta exakt hur explosivt melonigt de smakar, är det bara att stoppa tungan i denna magiskt krämiga och sötfriska melonsorbet!

Hallonglass i en bägare